dimecres, 22 de setembre del 2010

Correus prioritaris al NetAccess

Els clients de Corretgé.com que gaudeixen del paquet NetAccess, la integració de les Google Apps al seu pròpi domini, ara gaudiran dels correus electrònics prioritaris.
Consulta del correu electrònic amb més rapidesa

sections Proveu de llegir i de respondre primer els missatges de la secció "Importants i no llegits". Marqueu amb una estrella els que necessitin un seguiment i continueu amb la secció "La resta". Si sortiu de "Prioritaris", podeu tornar-hi si feu clic a l'enllaç que hi ha al costat de "Safata d'entrada", a la navegació lateral de Gmail.

Funcionament

Per identificar quins correus electrònics són més importants, els servidors de Gmail comproven diferents tipus d'informació, com les persones a qui envieu més correus electrònics i amb qui xategeu més, amb quina freqüència ho feu i quines paraules clau apareixen normalment als correus electrònics que llegiu.

Formació de "Prioritaris"

Si "Prioritaris" s'equivoca, podeu utilitzar els botons Mark important Mark not important per marcar una conversa com a important o com a no important; "Prioritaris" aprendrà ràpidament quines preferències teniu.
sections

I molt més...

  • Personalització de "Prioritaris": Podeu canviar el tipus de correu electrònic que veieu a cada secció (per exemple, podeu passar de la secció "Importants i no llegits" a només "Importants"). Només cal que feu clic a les capçaleres de les seccions o que aneu a la pestanya de "Prioritaris" que hi ha a Configuració per personalitzar-los.
  • Utilització de filtres per garantir la importància: Si voleu tenir la certesa total que determinats missatges es marquin sempre com a importants (com, per exemple, els correus electrònics del vostre cap), podeu establir un filtre i triar l'opció "Marca'l sempre com a important".
  • Cerques per importància: Si voleu veure tots els missatges que s'han marcat com a importants, tant els llegits com els no llegits, podeu fer una cerca de Gmail amb les paraules "is:important".
  • Desactivació: Si "Prioritaris" no us convenç, podeu tornar fàcilment a la safata d'entrada normal. Només heu de fer clic a "Safata d'entrada" a l'esquerra. També podeu ocultar "Prioritaris" des de la secció Configuració de Gmail.
Per obtenir més informació sobre la gestió dels correus electrònics amb "Prioritaris", visiteu el Centre d'Ajuda de Gmail