divendres, 28 d’agost del 2009

Microsfot està destrossant la seva llibertat

Amb el llançament de Windows 7 a l'octubre, Microsoft ven la nova versió del seu sistema operatiu amb una combinació d'amenaces i por.

Amenacen amb deixar de donar suport a les versions anteriors de Windows a llarg termini, i perquè el seu sistema és propietat, en lloc de programari lliure com GNU / Linux, es depèn de Microsoft per a proporcionar actualitzacions de seguretat i correccions d'errors.

Amb l'amenaça de retirar el seu suport, tracten amb mà dura els seus usuaris per tal que comprin noves versions del seu programari, fins i tot quan no els necessiteu, provocant conseqüències negatives a la seva capacitat per operar, abusant un cop més de la seva posició de monopoli, i de manera explícita induir a la dependència amb proveïdors.

Com els seus plans per a incloure les restriccions de DRM amb Windows Vista, els continus atacs de Microsoft contra la seva seguretat, privacitat i la llibertat no són cap error. Microsoft té una llarga història de manipulació dels fabricants d'ordinadors en la instal·lació dels seus productes en els equips que vostè compra.

Vostè mereix poder cooperar oberta i lliurement amb altra gent que utilitza programari. Es mereix poder aprendre com funciona el programari i ensenyar-ho als seus estudiants. es mereix poder contractar al seu programador preferit per arreglar-ho quan falla.

Vostè es mereix programari lliure.