dimarts, 17 de març de 2009

Campanya per a la jubilació del IE6

S'ha iniciat la campanya que tot creador de web estava esperant. La petició als navegants que empren Internet Explorer 6 que es passin a la versió 7 o 8 o qualsevol altre navegador que compleixi amb els estandards W3C.

No es tracta d'una campanya anti-Microsoft, l'organtizar la mateixa .NET Magazine. Si calculèssim la d'hores que es perden testejant que les planes web es visualitzin correctament en aquest navegador que no compleix la normativa, la quantitat seria astronòmica.

A la plana de la campanya It's time to unite Bring Down IE6 fan una crida per a afegir el logotip i enllaçar al lloc web de la campanya.

Webmasovers del món, uniu-vos!Codi a implementar per a que s'avisi als navegants que estan emprant IE6 que s'actualitzin:

$.browser.msie6 = $.browser.msie && /MSIE 6\.0/i.test(window.navigator.userAgent) && !/MSIE 7\.0/i.test(window.navigator.userAgent);
if (jQuery.browser.msie6)
{
alert("Esteu navegant amb una versió antiga i descontinuada d'Internet Explorer. Podeu actualitzar-vos a la versió 7 o navegar en català amb el Firefox.");
}