dijous, 19 de març del 2009

Google Chrome 2.0 beta oberta al públic

Redacció iMàticaUn mes després d’obrir la beta de Chrome 2 als desenvolupadors, Google ha posat a disposició de tot aquell internauta que la vulgui provar, la beta pública d’aquest navegador web.

Logo de Google ChromeEntre les novetats que aporta Chrome 2.0 podem destacar la inclusió de la darrera versió del motor de renderització WebKit. Això li permet disposar de noves funcionalitats com l'autoomplert de formularis, zoom de la pàgina, o autoscroll.

Una funcionalitat que serà molt útil és la d’autoajustament de diferents finestres a l’escriptori. Quan separem una pestanya de la finestra per a crear-ne una altra de nova, tenim la possibilitat que ambdues finestres quedin ajustades de costat per a què l’usuari pugui veure el contingut de les dues repartit a meitat i meitat de la pantalla respectivament. Això és molt pràctic a l’hora de prendre notes d’una finestra del navegador per escriure a l’altra.

La velocitat de renderització de les pàgines web també augmenta.

S’ha obert el canal d’actualització d’aquesta versió beta pública, pel què aquells internautes que la instal·lin al seu ordinador, veuran com es va actualitzant a mesura que en vagin sortint noves versions, de la mateixa manera que fan altres navegadors web com Firefox.


Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org


Restarem a l'espera de que surti el port per a Linux.